Sommarerbjudande. 5 dagar i Mariannelund.

Fyll din sommar med fina semesterminnen och få tid att umgås och bara vara.

Bo i en lugn och mysig miljö med närhet till många besöksmål, badsjöar och vacker natur.

Totalpris för 4 nätter i familjerum/dubbelrum/gårdshuset.
Familjerum med eget badrum(4 bäddar): 3990 kr/rum
Dubbelrum med eget badrum: 3490 kr/rum.
Gårdshus med egen ingång. (3 x dubbelrum = 6 bäddar):6990kr
Erbjudandet gäller bokningar med valfri ankomstdag, 5 juli-30 augusti 2020. Boka via E-post: info@pensionatsolhojden.se eller telefon: 0496-10898

Detta ingår:
-Bäddade sängar, badlakan och handdukar.
-Frukostkasse varje morgon. Hämta i Pensionatets huvudbyggnad och välj om Ni vill sitta inne i matsalen eller ute i vår stora trädgård. Kaffe/the och vatten står uppdukat att ta själv.
-Slutstädning vid avresa.
-Gratis Wi-Fi
-Kostnadsfri parkering
-Stor trädgård med utemöbler, grill och gott om plats för barnen att leka.

Förslag på aktiviteter. (Detta är bara ett exempel på vad som finns att göra i närområdet. Aktiviteter ingår inte i priset. Observera att öppettider till olika matställen/besöksmål kan variera under sommaren).

Förslag. Dag 1.
Incheckning på Pensionat Solhöjden.
Grilla i trädgården och koppla av.

Förslag. Dag 2.
Biltur till Katthult och Bullerbyn. Strosa runt i Vimmerby stad. Besök Virum Älgpark. Avsluta med middag på Åbros Restaurang Brygghuset i Vimmerby.

Förslag. Dag 3.
Upplev Mariannelund.
I Mariannelund finns mycket att uppleva. Välj vad Ni vill fylla er dag med:
-Besök Mariannelunds Karamellkokeri. (Endast 2 minuters gångavstånd från Pensionatet). Köp med er lite godsaker och koppla av med en bra bok eller film.
-Filmbyn Småland. Kliv in i Filmens magiska värld och möt svensk barnfilm, på Filmbyn Småland. Här finns även en Upplevelseskog med fri entré och Restaurang Skogen Småland.
-Hyr cykel och cykla i Filmlandskapet Småland.
-Promenera i Mariannelunds vackra elljusspår.
-Bada vid spilhammars badplats med brygga och hopptorn.
-Fiska/Hyr båt. I Mariannelund finns ett rikt fiskevatten. På Frendo i Mariannelund kan Ni köpa fiskekort och hyra båtar av Mariannelunds fiskeklubb.
-Köp med er en pizza från Pizzeria Amigo eller hämtmat från Sofias restaurang och ha picknick i Herrgårdsparken i Mariannelund. Herrgårdsparken är en vacker park med tempelbro och massor av historia. Här kan Ni läsa om hur samhället fick sitt namn Mariannelund!

Förslag. Dag 4.
Fyll fikakorgen med matiga mackor, sallad och goda bakverk från Stjernbergs skafferi i Mariannelund. Ta bilen till Skurugata och skuruhatt, för en storslagen naturupplevelse. Avsluta med middag i Eksjö trädstad.

Förslag. Dag 5.
Utcheckning från Pensionat Solhöjden. Hoppas Ni haft en skön semester och fått många fina minnen!

Här är omtanken stor och vårt mantra är att du ska känna dig som hemma, oavsett om du här på semester med familjen, reser i jobbet eller kommer hit för att äta god och vällagad mat.
Rumsbokning