Rum

Pensionatets rum är alla nyrenoverade och unikt inredda med en personlig mix av fräscht modernt och gammaldags charm. Helhetsupplevelsen blir en varm känsla av omtanke.

Klicka här för att se bilder

Rum i trädgårdslängan.

Dubbelrummen/Familjerummen i trädgårdslängan ligger på markplan, med närhet till vår stora och lummiga trädgård. Alla rum har dusch och wc. Tv finns både på rummen och i det trivsamma allrummet.Eftersom vi vet att god sömn är nyckeln till välbefinnande har vi kompletterat den lugna atmosfären med resårsängar av hög kvalitet. Familjerummen har även tillgång till våningssäng till barnen. Frukost serveras under kristallkronorna i huvudbyggnadens matsal men den som vill kan förstås njuta av morgonkaffet på den stensatta uteplatsen. Hyr du rum i trädgårdslängan ingår frukost, bäddade sängar, handdukar och slutstädning i rumspriset.

 

Gårdshus med egen ingång. 2 våningar. Totalt 6 bäddar
Del av gårdshus med egen ingång. Här förfogar Ni över 3 sovrum, 1 badrum med dusch och toalett samt två badrum med endast toalett.
I detta boendealternativ,  ingår frukost, bäddade sängar, handdukar och slutstädning i rumspriset. (Obs. detta boende har endast 3 sovrum, inga gemensamma utrymmen.)

 

Våning för 3 personer. ( Ett sovrum, ett badrum, ett vardagsrum och kök)

Här förfogar Ni öven en hel våning med ett sovrum, ett vardagsrum med TV, ett badrum samt ett kök. Sovrummet har en rund dubbelsäng och en extrasäng. Det är inte tillåtet att bo fler än 3 personer, oavsett ålder på barn. Detta beror på tillståndsskäl. Huset har totalt 2 våningar.  Hyr Ni båda våningarna samtidigt, har Ni hela huset för er själva.

 

Våning för 5 personer.( Tre sovrum, ett badrum och ett sällskapsrum)

3 sovrum, ett gemensamt badrum samt ett sällskapsrum med TV. Rummen är belägna på våning 1. Det är inte tillåtet att fler än totalt 5  personer, oavsett ålder på barn. Detta beror på tillståndsskäl. Huset har totalt 2 våningar, med totalt 2 sviter. Hyr Ni båda sviterna samtidigt, har Ni hela huset för er själva.

 

 

Här är omtanken stor och vårt mantra är att du ska känna dig som hemma, oavsett om du här på semester med familjen, reser i jobbet eller kommer hit för att äta god och vällagad mat.
Rumsbokning