Rum

slider1
Pensionatets rum är alla nyrenoverade och unikt inredda med en personlig mix av fräscht modernt och gammaldags charm. Helhetsupplevelsen blir en varm känsla av omtanke. Familjerummen i annexet ligger på markplan, med närhet till vår stora och lummiga trädgård. Alla familjerum har dusch och wc. Tv finns både på rummen och i det trivsamma allrummet.Eftersom vi vet att god sömn är nyckeln till välbefinnande har vi kompletterat den lugna atmosfären med resårsängar av hög kvalitet. Sommartid finns även tillgång till våningssäng till barnen.

Nyhet!

2-plans villa med självhushåll. 8 bäddar.  bokningsalternativ: Mån-fre= 4 nätter. Fre-mån= 3 nätter. Mån-mån= 7 nätter.

Lägsäsongspris fram till 27/12 2018. 1440 kr/natt,  vid bokning av minst 3 nätter i följd. I priset ingår hyra av sängkläder.

Sommartid serveras frukost under kristallkronorna i huvudbyggnadens matsal men den som vill kan förstås njuta av morgonkaffet på den stensatta uteplatsen.

Här är omtanken stor och vårt mantra är att du ska känna dig som hemma, oavsett om du här på semester med familjen, reser i jobbet eller kommer hit för att äta god och vällagad mat.
Rumsbokning