Rum

slider1

Pensionatets rum är alla nyrenoverade och unikt inredda med en personlig mix av fräscht modernt och gammaldags charm. Helhetsupplevelsen blir en varm känsla av omtanke.

 

Rum i trädgårdslängan.

Dubbelrummen/Familjerummen i trädgårdslängan ligger på markplan, med närhet till vår stora och lummiga trädgård. Alla rum har dusch och wc. Tv finns både på rummen och i det trivsamma allrummet.Eftersom vi vet att god sömn är nyckeln till välbefinnande har vi kompletterat den lugna atmosfären med resårsängar av hög kvalitet. Familjerummen har även tillgång till våningssäng till barnen. Frukost serveras under kristallkronorna i huvudbyggnadens matsal men den som vill kan förstås njuta av morgonkaffet på den stensatta uteplatsen. Hyr du rum i trädgårdslängan ingår frukost, bäddade sängar, handdukar och slutstädning i rumspriset.

 

Gårdshus med egen ingång. 2 våningar. Totalt 6 bäddar
Del av gårdshus med egen ingång. Här förfogar Ni över 3 sovrum, 1 badrum med dusch och toalett samt två badrum med endast toalett.
I detta boendealternativ,  ingår frukost, bäddade sängar, handdukar och slutstädning i rumspriset. (Obs. detta boende har endast 3 sovrum, inga gemensamma utrymmen.)

 

2-plans villa med självhushåll. 8 bäddar. Stor rymlig 2-plans villa med 4 sovrum och stora sällskapsutrymmen.  Passar om Ni är ett mindre sällskap som vill bo för er själva. I priset ingår slutstäd,  hyra av 1 st.bäddset/person/vistelse, toalettpapper, handtvål och diskmedel. Våning 1: 1 st. badrum. 2 st. dubbelrum. 1 st. enkelrum. 1 st. allrum. Våning 2: 1 st. badrum. 1 st. dubbelrum + extrabädd. 1 st. kök med anslutande TV-rum. Övrigt: Uteplats och egen trädgård. Plats på gården att parkera max 2 bilar. OBS.  att det inte är tillåtet att bo eller vistas fler än totalt 8 personer i huset, oavsett ålder på barn. Detta beror på tillståndsskäl. Frukost och hyra av handdukar går att köpa till i samband med bokning.

Här är omtanken stor och vårt mantra är att du ska känna dig som hemma, oavsett om du här på semester med familjen, reser i jobbet eller kommer hit för att äta god och vällagad mat.
Rumsbokning