Rum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vilket av våra boendealternativ passar dig bäst?

Rummen är alla unikt inredda, med en personlig mix av fräscht modernt och gammaldags charm. Helhetsupplevelsen blir en varm känsla av omtanke. Frukost serveras under kristallkronorna i huvudbyggnadens matsal, men den som vill kan förstås njuta av morgonkaffet på den stensatta uteplatsen. I rumspriserna  ingår frukost, bäddade sängar, handdukar och slutstädning.

Rummen i Trädgårdslängan är alla utrustade med eget badrum och TV. Vi har även boendealternativ för sällskap på 6-8 personer, som vill bo lite för sig själva. Läs mer om vilket av våra boendealternativ som passar bäst för just dig/er.

 

Rum i trädgårdslängan.

Dubbelrummen/Familjerummen i trädgårdslängan, ligger på markplan, med närhet till vår stora och lummiga trädgård. Alla rum har eget badrum med dusch och wc. Tv finns både på rummen och i det trivsamma allrummet. Här finns även ett gemensamt utrymme med kylskåp, mikro, kaffebryggare och sittplatser. Sommartid finns det grill att låna och gott om sittmöbler i trädgården.

 

Gårdshus med egen ingång. 2 våningar. 3 dubbelrum=Totalt 6 bäddar
Del av gårdshus med egen ingång. Här förfogar Ni över 3 sovrum, 1 badrum med dusch och toalett samt två badrum med endast toalett.

 

2-plans villa med 8 bäddar. 4 sovrum, två badrum, kök och vardagsrum

Bo för er själva i en stor 2-plansvilla med 4 sovrum och gott om gemensamma utrymmen. Detta boende är för max 8 personer, oavsett ålder på barn. Priset är inkl. hyra av sängkläder, frukost och slutstäd. Önskar Ni hyra villan en vecka eller längre, välkomna att kontakta oss för en offert.
Plan 1: Ett enkelrum, två dubbelrum, ett badrum, ett vardagsrum.
Plan 2: Kök med anslutande TV-rum, ett badrum, ett trebäddsrum.
Övrigt: Altan. Plats att parkera upp till två bilar på gården.

Här är omtanken stor och vårt mantra är att du ska känna dig som hemma, oavsett om du här på semester med familjen, reser i jobbet eller kommer hit för att äta god och vällagad mat.
Rumsbokning