Rum

slider1

Pensionatets rum är alla nyrenoverade och unikt inredda med en personlig mix av fräscht modernt och gammaldags charm. Helhetsupplevelsen blir en varm känsla av omtanke.

 

Rum i trädgårdslängan.

Dubbelrummen/Familjerummen i trädgårdslängan ligger på markplan, med närhet till vår stora och lummiga trädgård. Alla rum har dusch och wc. Tv finns både på rummen och i det trivsamma allrummet.Eftersom vi vet att god sömn är nyckeln till välbefinnande har vi kompletterat den lugna atmosfären med resårsängar av hög kvalitet. Familjerummen har även tillgång till våningssäng till barnen. Frukost serveras under kristallkronorna i huvudbyggnadens matsal men den som vill kan förstås njuta av morgonkaffet på den stensatta uteplatsen. Hyr du rum i trädgårdslängan ingår frukost, bäddade sängar, handdukar och slutstädning i rumspriset.

 

Gårdshus med egen ingång. 2 våningar. Totalt 6 bäddar
Del av gårdshus med egen ingång. Här förfogar Ni över 3 sovrum, 1 badrum med dusch och toalett samt två badrum med endast toalett.
I detta boendealternativ,  ingår frukost, bäddade sängar, handdukar och slutstädning i rumspriset.

 

2-plans villa med självhushåll. 8 bäddar.  2 bokningsalternativ: Mån-fre= 4 nätter. Fre-mån= 3 nätter.  
Rymlig villa med egen trädgård. Passar om Ni är ett mindre sällskap som vill bo tillsammans och rå er själva. Våning 1: 1 st. badrum med dusch och toalett. 2 st. dubbelrum. 1 st. enkelrum. 1 st. allrum med biljardbord och TV. Våning 2: 1 st. badrum med dusch och toalett. 1 st. dubbelrum med extrabädd. 1 st. kök med matbord och anslutande TV-rum. För att boka/se lediga datum, sök måndag-fredag ELLER fredag-måndag. Detta boende är med självhushåll, det innebär att det INTE ingår frukost, sängkläder, handdukar och slutstädning. Önskar Ni köpa/hyra detta, hör gärna av er. OBS. att huset inte är barnanpassat och det inte är tillåtet att bo fler än totalt 8 personer i huset, oavsett ålder på barn. Detta beror på tillståndsskäl.
Här är omtanken stor och vårt mantra är att du ska känna dig som hemma, oavsett om du här på semester med familjen, reser i jobbet eller kommer hit för att äta god och vällagad mat.
Rumsbokning