Sommarpriser 2019

 

 

Sommarpriser. Rum i trädgårdslängan 8  juli – 4  augusti 2019

Familjerummen i trädgårdslängan har alla egen dusch, toalett och TV på rummet . Boenderummen ligger i en länga på gården.  I rumspriserna ingår fri tillgång till Wifi och avgiftsfri parkering. Rumspriset är inkl. frukost, bäddade sängar, handdukar, badlakan och slutstädning.

  • Dubbelrum. 1390 kr/natt (max 2 personer)
  • Trebäddsrum 1500 kr/natt (max 3 personer)
  • Familjerum 1600 kr/natt (max 2 vuxna och 2 barn).
  • Familjerum + spjälsäng 1600 kr/natt ( max 2 vuxna, 2 barn )
  • Familjerum större (ca 20 m2) 1800 kr/natt (max 2 vuxna, 3 barn)

 

Gårdshus med egen ingång. 2 våningar. (3 rum, totalt 6 bäddar)

Del av gårdshus med egen ingång. Här förfogar Ni över 3 sovrum, 1 badrum med dusch och toalett samt två badrum med endast toalett.  I detta boendealternativ,  ingår frukost, bäddade sängar, handdukar och slutstädning i rumspriset. (Obs. trappa upp till 2:a våningen.)

Pris 3300 kr/natt

          

2-plans villa med 8 bäddar.  Villa med 4 sovrum, stora sällskapsutrymmen och egen trädgård. I priset ingår slutstäd samt hyra av 1 bäddset/person/vistelse. Frukost och hyra av handdukar ch badlakan går att köpa till i samband med bokning. (Toalettpapper, handtvål och diskmedel finns i huset).
Pris 4200 kr/natt

 Avbokningsregler hittar Ni under fliken ”RUM”

Här är omtanken stor och vårt mantra är att du ska känna dig som hemma, oavsett om du här på semester med familjen, reser i jobbet eller kommer hit för att äta god och vällagad mat.
Rumsbokning