Bokning-och betalningsvillkor

slider1

Bokning och betalning

Kunden bokar själv sitt rum via vår hemsida/E-post/telefon. En bokning är genomförd först när kunden erhållit en okningsbekräftelse via E-post. Betalning sker enligt våra köp- och bokningsvillkor.

Köp- och betalningsvillkor

Beställningen är bindande för parterna när den totala summan är betald. Betalningen skall vara oss till handa senast 5 dagar före ankomst. Om du bokar rum med ankomst inom 5 dagar måste du betala hela summan vid bokningstillfället.När du har genomfört en bokning på vår hemsida får du en bekräftelse på bokning via E-post och en faktura, som skickas till den E-post Ni angav vid bokningen. Du betalar in den totala summan via svisch eller till vårt bankgiro nummer. Bor man fler personer i rummet än vad man angett i bokningen, äger vi rätt att häva  bokningen utan  att betala tillbaka pengarna, samt ta ut en straffavgift på 1000 kr/rum/natt.

Avbeställning fram till 5 dagar före ankomst, är kostnadsfritt. Vid avbeställning när det är mindre än 5 dagar kvar till ankomst återbetalas inte hyresbeloppet. Läs mer under Bokningsvilkor.

ska anges vid bokning:

  • Hur många personer som ska bo i rummet (Detta gäller oavsett ålder på barn).
  • Det är inte tillåtet att bo mer än antal max personer per rum.
  • Betalning sker senast 5 dagar innan ankomst, annars avbokas rummet automatiskt.

Avbokningsregler

Avbokningar- av kunden
Rummet är avbokningsbart fram till 5 dygn före ankomst.

Ändringar och avbokningar – av oss
Om vi skulle behöva ändra din bokning kommer vi att höra av oss så snart vi kan. Om det rör sig om en väsentlig ändring så kommer vi att erbjuda er att boka ett jämförbart boende istället eller full återbetalning i det fall Ni redan betalat ert boende. Om er bokning måste avbokas kommer full ersättning av de pengar som redan betalats till oss att återbetalas till den person/de personer som ursprungligen betalat bokningen. Förutom vad som uttryckligen anges i dessa bokningsvillkor kan vi inte betala ersättning om vi skulle behöva ändra eller avboka er bokning.

Pensionat Solhöjden

Kullagatan 2, 598 97 Mariannelund

Telefon: 0496- 108 98

Här är omtanken stor och vårt mantra är att du ska känna dig som hemma, oavsett om du här på semester med familjen, reser i jobbet eller kommer hit för att äta god och vällagad mat.
Rumsbokning