Bra att veta inför och under er vistelse

slider1

Välkommen till Pensionat Solhöjden I Mariannelund. Vi hoppas att Ni kommer trivas hos oss. Nedan följer lite information som kan vara bra att veta.

Rummen

Alla familjerum är alla belägna på markplan, i en mindre byggnad. Alla rum är utrustade med dusch, toalett, och TV.  I anslutning till rummen finns ett gemensamt tv- och sällskapsrum. Utanför finns en stor trädgård med trädgårdsmöbler och grill. I rumspriset ingår bäddade sängar, handdukar, badlakan och slutstädning. (Tvål, schampo och hårfön, finns inte på rummen). Alla rum är rök- och djurfria.  Familjerummen har två enkelsängar eller en dubbelsäng samt en våningssäng anpassad till barn. Det är inte tillåtet att bo fler personer i rummet än vad man angett i bokningen, oavsett ålder på barnen.

NYHET! Vi har nu även en 2-plans villa med självhushåll till uthyrning. Huset har 8 bäddar, 2 badrum, 2 allrum, 1 kök, uteplats och egen trädgård. Parkering på gården för upp till 2 bilar. I rumspriset ingår hyra av sängkläder. Det ingår inte, frukost och städning. Villan är rök- och djurfri.

Pensionatet är inte bemannat dygnet runt, men personal kan alltid nås på telefon.

Städning

När Ni har fått er rumsnyckel, är rummet ert under er vistelse. Det innebär att vi städar vid avresa, men inte under tiden Ni bor hos oss. Önskar Ni nya handdukar/badlalkan, mer toalettpapper eller ny påse till papperskorg, säger Ni till under frukostserveringen på morgonen, så ordnar vi detta under dagen.

Frukost

Notera att  juni till 28 augusti 2019 ingår frukostbuffé i rumspriset. Övrig tid ingår frukostbricka i rumspriset.

Betalning.

Förskottsbetalning, senast 5 dagar före ankomst.

Avbokningsregler

Avbeställning fram till 5 dagar före ankomst, är kostnadsfritt. Vid avbeställning när det är mindre än 5 dagar kvar till ankomst återbetalas inte hyresbeloppet.

Incheckning och utcheckning.

Eftersom Pensionat Solhöjden är ett litet privatägt företag, har vi öppet efter bokningar. Därför uppskattar vi om gästerna kan ge oss en ungefärlig ankomsttid. Normalt går det bra att checka in mellan klockan 16.00-19.00. Vill Ni checka in senare än klockan 19.00, meddela oss detta i god tid, så får Ni information om hur Ni kan hämta er rumsnyckel. Vid ankomst ska bokningsbekräftelse kunna uppvisas.

2 juli till 5 augusti 2018, är receptionen i huvudbyggnaden bemannad mellan klockan 16.00-19.00. Under den perioden behöver Ni endast meddela incheckningstid om Ni beräknar checka in senare än klockan 19.00.

Utcheckning innan klockan 11.00.

Måltider

Vi har ingen självhushållskök, men en stor trädgård med trädgårdsmöbler och grill. Vill Ni grilla hos oss rekomenderar vi att Ni tar med grillkol, tändvätska, engångstallrikar, glas och bestick. I boendelängan finna det tillgång till mikro. Det finns flera matställen i och i närheten av Mariannelund, kontakta oss för tips.

Har Ni frågor eller önskemål är Ni alltid Välkomna att höra av er.

Varmt Välkomna till Pensionat Solhöjden!

Här är omtanken stor och vårt mantra är att du ska känna dig som hemma, oavsett om du här på semester med familjen, reser i jobbet eller kommer hit för att äta god och vällagad mat.
Rumsbokning