Bokningsvilkor och Betalning

 

Bokningsvilkor

Avbeställning fram till 5 dagar före ankomst, är kostnadsfritt. Vid avbeställning när det är mindre än 5 dagar kvar till ankomst återbetalas inte hyresbeloppet. Det är inte tillåtet att bo fler personer i rummet än man angett vid bokning, oavsett ålder på barn.

För gruppbokningar om minst 5 rum eller fler, gäller andra avbokningsregler. Hela hyresbeloppet ska vara hos tillhanda senast 30 dagar före incheckningsdagen och återbetalas inte vid avbokning.

 

Betalningsvilkor. Förskottsbetalning senast 5 dagar före ankomst.

Denna information gäller för er som bokat rum direkt till oss. Har Ni bokat rum via en bokningssajt, så tar de hand om betalning.
Betalningen skall vara oss till handa senast 5 dagar före ankomst. Om du bokar rum med ankomst inom 5 dagar måste du betala hela summan vid bokningstillfället. I annat fall har vi rätt att häva bokningen.

 

Betalning :

Betalningsinformation skickas via mejl till den E-post adress som angavs vid bokning.
Du betalar med swish eller betalkort.
Om kunden vill betala med kort, skickas en betallänk via sms till det mobilnummer kunden anger vid bokning. För att betala, klickar kunden på den unika engångslänken och anger själv sina kortuppgifter. Betalningen genomförs och bekräftas omgående.

 

Bra att veta

Rummen

I rumspriset ingår frukost, bäddade sängar, handdukar, badlakan och slutstädning. (Tvål, schampo och hårfön, finns inte på rummen). Alla rum är rök- och djurfria.  Det är inte tillåtet att bo fler personer i rummet än vad man angett i bokningen, oavsett ålder på barnen.

Kostnadsfri parkering på gården. Finns det inga lediga parkeringsplatser, säg till oss, så hänvisar vi till närmaste allmän parkering.

Alla rum är rök-och djurfria. Vi har automatiskt brandlarm till SOS. Vid oaktsamhet och/eller skadegörelse på rummet eller inom Pensionatets område, debiteras gästen hela återställningskostnaden.

 

Frukost/Matservering

Behöver du specialkost p.g.a. allergi, meddela oss detta i förväg. Vi försöker i möjligaste mån, tillgodose önskemål om specialkost. Vi tar inget ansvar för att maten inte innehåller spår av allergener, då vi hanterar många olika livsmedelsprodukter i köket.

 

Här är omtanken stor och vårt mantra är att du ska känna dig som hemma, oavsett om du här på semester med familjen, reser i jobbet eller kommer hit för att äta god och vällagad mat.
Rumsbokning